Organizacija i znanje

Pozitivne poslovne trendove želimo nastaviti i ubuduće. Zato smo stvorili organizaciju poslovanja koja odgovara budućim izazovima suvremenog tržišnog poslovanja. Menadžment tvrtke djeluje timski, a sve poslovne funkcije i djelatnosti su koordinirane i poduprte informatičkim tehnologijama i efikasnim poslovnim komunikacijama.

Organizacija tvrtke u cjelosti je podređena suvremenom sustavu upravljanja kvalitetom, povećanju prodaje i izvoza ulja, maziva i drugih proizvoda zaštićenih tržišnih marki te stalnoj komunikaciji sa kupcima i tržištem. Za poslovne partnere i kupce Forol maziva redovito organizira stručne seminare o najnovijim dostignućima u proizvodnji i primjeni ulja i maziva. Organizacija tvrtke omogućava svojim djelatnicima kreativnost u radu i učinkovito donošenje poslovnih odluka, a ustrojena je na način da naši zaposlenici brzo i kvalitetno ostvaruju zahtjeve pojedinačnih kupaca, ali i tržišta u cjelini. Forol maziva sustavno ulaže u tehnološki razvoj, ali i stručno osposobljavanje i usavršavanje svojih djelatnika.

Naši djelatnici provjeravaju i nadograđuju stečena znanja u svakodnevnom poslovanju, a ovakav pristup poslovnim obvezama u konačnici polučuje izuzetne rezultate u kvaliteti proizvoda, povećanju prodaje, profitabilnosti tvrtke i drugim područjima poslovanja.

Politika kvalitete

Kvaliteta proizvoda za nas je svetinja.
Stoga smo cjelokupno poslovanje prilagodili rigoroznim zahtjevima i standardima međunarodnih normi sustava upravljanja kvalitetom i sustava upravljanja okolišem.

U kvaliteti proizvoda, organizaciji proizvodnje i prodaje, u upravljanju tvrtkom i drugim područjima poslovanja želimo postići još više, ići dalje, svjesni činjenice da jedino kvalitetom ponude možemo ostvariti još bolje poslovne uspjehe, zadovoljiti i najzahtjevnije kupce i poslovne partnere.

Forol maziva stoga kvalitetu svojih ulja i maziva redovito provjerava u vlastitom, suvremeno opremljenom laboratoriju i u nadležnim ustanovama za ispitivanje kvalitete proizvoda u Hrvatskoj i inozemstvu.
Redovito pratimo novosti i dostignuća u razvoju ulja i tehnologiji podmazivanja uglednih svjetskih kompanija, a naši stručnjaci vlastita znanja i iskustva usavršavaju i dopunjuju na stručnim školovanjima u zemlji i inozemstvu.

Zaštita okoliša

Proizvodnja i prodaja ulja i maziva danas je nezamisliva bez poštivanja međunarodnih standarda zaštite okoliša.
To je ujedno i naša civilizacijska obveza.
Forol maziva od svog osnutka uvažava ekološke preduvjete poslovanja i ulaže znatna sredstva u organizaciju sustava zaštite okoliša.

Kupci i partneri

Od svog osnutka Forol maziva je tržišno orijentirana tvrtka.
Surađujemo sa najpoznatijim europskim rafinerijama, čija je glavna djelatnost razvoj ulja i tehnologija podmazivanja.

Naše kupce snabdijevamo uljima, mazivima i drugim proizvodima zaštićenih robnih marki Forol, Inol i Maxol. Raspolažemo sa jednim od najvećih suvremeno organiziranih i opremljenih skladišta ulja i maziva u Hrvatskoj. U vlastitom skladištu imamo više od 200 različitih artikala.

Posjedujemo vlastite proizvodne pogone, blending i punionu, što nam omogućava da svojstva ulja i maziva prilagođavamo najprobirljivijim zahtjevima kupaca. Naše proizvode kupuje više od 1000 poslovnih partnera i kupaca.

Uspješno poslovno surađujemo sa tvrtkama iz građevinske, poljoprivredne, drvne, šumarske, metalske i tekstilne industrije, transportnim poduzećima, brodogradilištima, servisnim centrima, benzinskim pumpama i specijaliziranim trgovinama.

Organizacijom proizvodnje i ustrojem sustava kvalitete i zaštite okoliša prema međunarodno priznatim standardima, stvoreni su uvjeti za osvajanje novih, stranih tržišta.
Forol maziva je u potpunosti spreman za nove tržišne izazove i uspjehe.